Aktuelnosti

Partnerstvo GU-BKS i Interfam-a

20 април, 2018
- postavljeno u Aktuelnosti

Od sredine 2017. godine vlasnik Interfama je kompanija GU – BKS iz Beograd, ćerka firma nemačke kompanije G-U koja postoji još od 1907 godine. Tim povodom novi direktor,  Dušan Kukavica,  dao je intervju za portal ekapija. https://www.ekapija.com/people/2099112/dusan-kukavica-generalni-direktor-kompanija-gu-bks-i-interfam-od-asistencije-pri    

Detaljnije +

Objekat Kompanije Novi Dom

07 децембар, 2017
- postavljeno u Aktuelnosti

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je kompanija Interfam proširila saradnju sa Kompanijom Novi Dom, potpisavši ugovor o upravljanju i o državanju još jednog objekta ovog renomiranog domaćeg investitora iz domena poslovnih objekata. Neto površina objekta je 3,000 m2 a glavni zakupci su Medi Group i Direktna Banka Kragujevac.

Detaljnije +

Nis ad, Rafinerija nafte Pančevo

21 септембар, 2017
- postavljeno u Aktuelnosti

Počev od 1/8/2017  kompanija Interfam doo u svom drugom mandatu  započela  je saradnju sa kompanijom Nis ad iz Novog Sada, na poslovima tekućeg i investicionog održavanja infrastrukturnih objekata u Rafineriji nafte u Pančevu.

Detaljnije +

Eurobank, Beograd

22 јун, 2017
- postavljeno u Aktuelnosti

Od 1/6/2017 kompanija Interfam je započela saradnju sa Eurobank Srbija, u vidu pružanja facility menadžment usluga na objektu/sedištu kompanije u Srbiji. Nadamo se dugoročnoj saradnji.

Detaljnije +

Nis ad Novi Sad

03 август, 2015
- postavljeno u Aktuelnosti

Kompanija Interfam Vas obaveštava da je od 1/8/2015 nastavila saradnju sa kompanijom NIS ad iz Novog Sada na novom projektu u vidu trogodišnjeg ugovora održavanja sedišta kompanije NIS ad, jedne od najvećih svetskh kompanija iz oblasti eksploatacije, prerade i prodaje nafte i naftnih derivata. Ovaj ugovor dolazi u godini kada Interfam proslavlja 10 godina od […]

Detaljnije +

10 godina uspešnog poslovanja

20 мај, 2015
- postavljeno u Aktuelnosti

Ove godine kompanija Interfam proslavlja 10 godina uspešnog poslovanja. Od osnivanja naš cilj biti i ostati prepoznatljivi kao pouzdan partner i partner kome se veruje. Tim povodom, na klubu splavu Vizantia, 08.05.2015. održana je proslava ovog jubileja. Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom uveličali naš jubilej.

Detaljnije +

Izdato

30 октобар, 2014
- postavljeno u Aktuelnosti

U ime i za potrebe našeg klijenta Uniqa Real Estate, kompanija Interfam je pronašla i dogovorila uslove, sa novim zakupcem iz oblasti ugostiteljstva, u poslovnoj zgradi Renaissance Plaza. Zvanično otvaranje restorana se očekuje 1/7/2015.

Detaljnije +

Nov ugovor

28 март, 2014
- postavljeno u Aktuelnosti

Obaveštavamo Vas da je kompanija Interfam započela saradnju sa jednom od najvećih svetskih kompanija iz oblasti eksploatacije, prarade i distribucije nafte,  kompanijom  Nis ad iz Novog Sada, u domenu tehničkog održavanja poslovnih jedinica u Rafineriji Nafte u Pančevu i Bloku Istraživanje i Proizvodnja, sa ukupnom površinom cca 40.000 m2.

Detaljnije +