Partneri

MPC-properties[1]
Osnovana 2002. godine, kompanija je investirala u više od 25 projekata sa ukupnom bruto izgrađenom površinom od oko 1,250,000 m2. MPC Properties je aktivno uključen u maloprodajni, poslovni i stambeni sektor razvoja nepokretnosti. U decembru 2007. godine, MPC Properties je zajedno sa ćerkom kompanije Merrill Lynch & Co. Inc osnovao zajedničku kompaniju. Zajednička kompanija je 80% u vlasništvu MPC Holding-a, dok je ostatak u vlasništvu Merrill Lynch-a.

 

 

 

 

uniqua
 Uniqa Real Estate management je 100% ćerka firma Uniqa Insurance Group i odgovorna je za ulaganje u nekretnine u okviru Uniqa grupacije.URE management trenutno upravlja celokupnom imovinom Uniqa Insurance Austria AG, Raiffeisen Versicherung AG, Uniqa Real Estate AG i nekretninama iz fondova Uniqa grupe. Direktni fondovi Uniqa Grupe sastoje se od 400 objekata u Austriji, Nemačkoji centralnoj i istočnoj Evropi. Ukupna površina kojom upravlja URE Management iznosi 1.1 miliona kvadratnih metara i ogleda se u poslovnom prostoru, stanovima, maloprodajnom prostoru i hotelima. Među najpoznatijim razvojnim projektima su ESEM, Uniqa Tower I Design Tower.

 

 

 

 

SECUT

Preduzeće SECUT osnovano je 2002. godine i bavi se pružanjem usluga fizičkog obezbeđenja objekata, profesionalnog čišćenja i održavanja higijene poslovnih prostora.
U sastavu preduzeća deluje i profesionalna kurirska služba, kao i služba za pružanje usluga zaštite na radu i protivpožarne zaštite.

 

 

 

 

 

Comments are closed.